Overslaan en naar de inhoud gaan

KPN

Telecom / IT
Locatie: Rotterdam
Naar de website

Werken bij KPN

Elke dag zetten we technologie in om mensen te verbinden. Samen maken we Nederland het meest duurzame, digitale land ter wereld. Wij bieden je volop mogelijkheden om te groeien in je vak. En als mens. Want ons geloof in technologie is groot, maar we geloven nog meer in menselijk contact. Jouw leven staat centraal en jouw werk moet daaraan bijdragen. Niet andersom. Daar investeren we in. Want samen groeien. Dat is ons doel.

Interessant om te weten

Wat is het doel van KPN?

In 1881 maakte KPN in Nederland het eerste telefoongesprek mogelijk. En 135 jaar later lopen we nog steeds voorop. We staan middenin de samenleving en de nieuwste technologische ontwikkelingen.

Die technologie zetten we elke dag in om mensen te verbinden en hun leven vrijer, leuker en makkelijker te maken. Niet alleen vanuit innovatie, maar vanuit alle vakgebieden. Van de medewerker op de winkelvloer tot de JAVA developer. Iedereen werkt mee aan nóg betere dienstverlening en nóg meer vrijheid voor onze klanten.

De kracht van KPN zit in onze mensen. Je kiest voor KPN als je impact wilt hebben en echt iets wil betekenen. Voor onze klanten, voor Nederland, voor je vakgebied en natuurlijk voor jezelf. Ontdek jouw kansen en mogelijkheden bij KPN.

Young Talent Program

Net of bijna afgestudeerd aan HBO of WO? Dan is dit 3-jarige traineeship gericht op je persoonlijke ontwikkeling iets voor jou. Of je nu wilt werken in technologie, data, finance of commercie. Je maakt deel uit van een vaste groep waarmee je veel dingen samen doet - bv netwerkborrels en tripjes. Maar het meeste leer je gewoon on the job. Je laat je talenten groeien. En leert ondertussen KPN door en door kennen. Bovendien kun je iedere maand van het jaar starten.