Overslaan en naar de inhoud gaan

Junior Consultant HR Technology

Bedrijf: Deloitte
Richting(en): Consulting, HRM / Recruitment, IT / ICT |
Niveau: WO
Locatie: Amsterdam
Aanmelden tot en met
Aanmelden tot en met
Ga naar de website van Deloitte

Breng HR in het nieuwe digitale tijdperk en verbeter de employee experience van onze klanten. Bij Deloitte.

What impact will you make?

Als HR Technology Junior Consultant ligt je focus op het adviseren en implementeren van technologische oplossingen voor uiteenlopende klanten en projecten. Je helpt de klanten van Deloitte met het transformeren van hun HR functie door middel van het digitaliseren van hun HR omgeving, waarbij technologieën als Oracle HCM Cloud, Workday of SuccessFactors als primair platform worden gebruikt om deze verandering te realiseren. Technologieën als Oracle, Workday en SF zijn de toekomst van HR en zijn in staat om zowel de ervaring van de werknemer als de HR efficiency voor de werkgever te verbeteren. Help organisaties om die toekomst te realiseren!

Je draagt bij door expert kennis en ervaring toe te passen op een cloud oplossing, en door deliverables zelfstandig en met kwaliteit uit te voeren. Bij Deloitte werken we samen met de klant, daarom zul je het grootste deel van je tijd doorbrengen met een multidisciplinair Deloitte team bij de klant. Je bent een essentieel eerste aanspreekpunt voor de klant.

This is how

 • Adviseren, configureren en implementeren van digitale oplossingen (creëren en optimaliseren van HR business processen, configureren en ontwikkelen van HR Service portals, ontwikkelen van workflows, gebaseerd op organisatiestructuren, ontwerpen van report & analytics applicaties, integraties met andere systemen en anderen);
 • Het geven van advies over nieuwe innovatieve ideeën, toepassingen, configuratie & ontwikkeling en hoe deze te gebruiken binnen één van de technologie oplossingen;
 • Het begeleiden van organisaties, alsmede hun medewerkers bij de organisatorische veranderingen die een innovatie als een HR technologie met zich meebrengt;
 • Verantwoordelijk voor specifieke deliverables in een project team. Definiëren, analyseren en/of implementeren van bedrijfsprocessen, configuratie van de technologie oplossingen en begeleiden van de eind deliverables van de Go-Live;
 • Het geven van advies over nieuwe innovatieve ideeën en hoe deze in te zetten zoals HR Analytics, HR Big Data, HR portal en Shared Service Center technologie;
 • Bijdragen aan business development van klanten en accounts;
 • Kwaliteitsborging op HR IT Systemen en advies geven over HR IT Strategieën, het ontwerp ervan, en TOM creëren en verbeteren van deze strategieën.

What we offer

 • Naast een vast salaris, deel je bij ons mee in de winst.

 • Een development program waardoor je je doorlopend blijft ontwikkelen.

 • Vergoeding om een thuiswerkplek in te richten om te zorgen dat je op een ergonomisch verantwoorde manier kunt werken.

 • Een 32 of 40-urige werkweek.

What you offer

Je bent niet bang om nieuwe dingen uit te proberen en te blijven leren, zelfs als er onderweg tegenslagen zijn. Voor de rol van Junior Consultant beschik je bovendien over:

 • Een relevant Master diploma (HR, Business of IT) met uitstekende academische resultaten; 
 • Affiniteit of relevante ervaring op het gebied van HR Technologie, bij voorkeur bij een consultancy bedrijf;
 • Gevoel voor culturele diversiteit en organisatiestructuren;
 • Het vermogen om in internationale teams te werken;
 • Sterke analytische vaardigheden, gecombineerd met uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden;
 • Extracurriculaire activiteiten naast je studie, zoals een actief (bestuurs)lidmaatschap van een studentenvereniging of sportclub;
 • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

(W)here

Jouw expertise deel je met zo'n 60 andere collega's in het HR Transformation-team dat onderdeel is van Deloitte Consulting. Ons team werkt samen met HR en business leaders om de bedrijfsresultaten te verbeteren. Dit omvat onder andere het transformeren van HR-activiteiten en payroll met toonaangevende HR-cloudtechnologieën (Workday HR, SAP SuccessFactors, Oracle HR) en andere analytische en mobiele oplossingen die HR dienstverlening verbeteren, innovatie mogelijk maken en de ervaring van medewerkers en klanten nieuw leven inblazen.

Binnen deze afdeling vinden we het belangrijk om jezelf continu te ontwikkelen. Daarom hechten we veel waarde aan innovatie en persoonlijke ontwikkeling.

Ga naar de website van Deloitte

Andere vacatures

werken-bij-deloitte
Aanmelden tot en met

Junior Consultant Master Data Management

Consulting, Management

Deloitte - Amsterdam

Bedrijven hebben vaak te maken met meerdere soorten databronnen, wat zorgt voor verhoogde complexiteit. Jij bent diegene die deze databronnen in kaart brengt, data kwaliteit verbetert en strategische beslissingen neemt omtrent governance om zo meer transparantie en inzicht te krijgen in de datastructuur van een bedrijf. Dit doe je samen met multidisciplinaire teams bij internationale klanten.

Junior Consultant Master Data Management
werken-bij-deloitte
Aanmelden tot en met

Junior Consultant Digital Customer

Consulting

Deloitte - Amsterdam

Als Junior Consultant Digital Customer heb je kennis van sales- en serviceprocessen, affiniteit met technologie en passie voor digitalisering. In ons Digital Customer team binnen Deloitte Consulting draag je bij aan de top range van (inter)nationale bedrijven door het optimaliseren en implementeren van digitale processen. Daarnaast zie je oneindig veel kansen voor je klanten op het snijvlak van business en de laatste technologische ontwikkelingen. In een multidisciplinair en divers team zal je bijdragen aan verschillende projecten, waarbij jouw invloed direct onmisbaar is.

Junior Consultant Digital Customer
werken-bij-deloitte
Aanmelden tot en met

Junior Consultant Business Model Transformation

Consulting

Deloitte - Amsterdam

Binnen Business Model Transformation (BMT) helpen we organisaties van strategie tot implementatie, waarbij gekeken wordt naar de optimale inzet van beschikbare technologieën. Met onze brede expertise helpen we klanten met het vaststellen en uitvoeren van hun strategie. Als Junior Consultant Business Model Transformation help je organisaties onder andere met het realiseren van nieuwe groeimogelijkheden, reduceren van kosten, het verhogen van efficiëntie en uitvoeren van grootschalige business transformaties.

Junior Consultant Business Model Transformation