Medewerker beheersing informatievoorziening

Consulting
HBO
Rijksoverheid
Location: Delft
Voeg toe als favoriet

Functieomschrijving

Je bent verantwoordelijk voor het efficiënt en kwalitatief juist laten inwinnen van geo-informatie door aannemers. Rijkswaterstaat (RWS) moet continu toegang hebben tot geo-informatie van hoogwaardige kwaliteit: topografische en ruimtelijke beschrijvingen van de Rijkswaterstaatobjecten, al dan niet aangevuld met administratieve gegevens. Deze informatie wordt ingewonnen binnen centraal gecoördineerde (monitor)programma’s of RWS-projecten. Deze RWS-projecten zijn uitbesteed aan aannemers.

Als medewerker beheersing informatievoorziening (IV) coördineer je de werkzaamheden van de aannemers, waaronder het voorbereiden, inwinnen, meten, verwerken en uitleveren van geo-informatieproducten, inclusief de bijbehorende kwaliteitsrapportage waaruit blijkt dat de geleverde producten voldoen aan de gestelde product- en projectspecificaties. Het accent van jouw werkzaamheden ligt op het controleren en verwerken van aangeleverde topografische data.

Voorbeelden van geo-informatieproducten en -diensten zijn: het Digitaal Topografisch Bestand (DTB) nat en droog, beschrijvende plaatsbepalingssystematiek (BPS), doorrijprofielen, deformatiemetingen, KernGIS-data en de primaire meetkundige grondslag.

Als collega bij Rijkswaterstaat werk je mee aan een bereikbaar, veilig en leefbaar Nederland. Je draagt bij aan tastbare en maatschappelijk relevante projecten. Bij RWS werken we volgens onze kernwaarden RADIO-V: resultaatgedreven, aanspreekbaar, dienstverlenend, integer, ondernemend en verbindend.

Fucntie-eisen

  • Je hebt kennis van en ervaring met het IPM-model.
  • Je hebt kennis van risicomanagement, projectbeheersing en systeemgerichte contractbeheersing.
  • Je hebt aantoonbare ervaring met projectmatig werken.
  • Je hebt kennis van en ervaring met (geo-)informatiesystemen.
  • Je bent op de hoogte van de regelgeving, voorschriften, procedures en systemen binnen de RWS-organisatie en kunt deze toepassen in je dagelijkse werkzaamheden.
  • Je bent analytisch sterk en kunt goed adviseren.
  • Je kunt controle- en impactanalyses uitvoeren op het gebied van IV-beheersing.
  • Je kunt de kwaliteit van de registraties bewaken.
  • Je kunt goed plannen en organiseren.
  • Je kunt goed samenwerken, communiceert helder en bent sociaal vaardig.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisniveau: schaal 10
Salaris: Min €2519 - Max €4049 bruto per maand het genoemde salaris is gebaseerd op een volledige werkweek.
Dienstverband: Tijdelijke aanstelling voor de duur van project / traject / werkzaamheden
Contractduur: 2 jaar
Maximaal aantal uren per week: 36

Overige arbeidsvoorwaarden

Naast het salaris en vakantiegeld kun je rekenen op een eindejaarsuitkering, de zogenaamde 13e maand. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer maximaal 55% betaald ouderschapsverlof (onder voorwaarden), studiefaciliteiten, een extra verlofregeling voor ouderen en een vergoeding woon-werkverkeer. Bovendien heb je een aantal individuele keuzemogelijkheden bij het samenstellen van je arbeidsvoorwaardenpakket.

Bijzonderheden

Een assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

 

Andere mogelijkheden

Creëer hier jouw stageopdracht!

Rijksoverheid
HBO & WO
Alle richting

Projectleider

Rijksoverheid
WO
IT / ICT

Het Audit Traineeship

Rijksoverheid
WO
IT / ICT