Overslaan en naar de inhoud gaan

Junior Relatiemanager Commercial Banking Clients

Bedrijf: ABN AMRO
Richting(en): Banking / Finance |
Niveau: HBO & WO
Locatie: Utrecht
Aanmelden tot en met
Aanmelden tot en met
Ga naar de website van ABN AMRO

In het kort

Ben jij de Junior Relatiemanager die maatschappelijke betrokkenheid en commercie combineert met sectorkennis en financiële diepgang? En ben je op zoek naar een afwisselende baan, wil je snel veel leren en schuw je geen verantwoordelijkheid?  Dan zijn wij op zoek naar jou!

Werkomgeving

De sector Healthcare is verantwoordelijk voor het bedienen van klanten in de gereguleerde sub-sectoren Cure en Care (ziekenhuizen, ouderenzorg, geestelijke gezondheidszorg etc) en de commerciële sub-sectoren Production & Wholesale en Biotech. De sector is al een aantal jaren volop in beweging als gevolg van de terugtrekkende beweging van de overheid. Wij zijn voor onze klanten en prospects dan ook het expertisecentrum binnen de bank. Naast Midden en Groot Bedrijf relaties bedienen wij ook relaties op International Clients niveau (omzet > 100 miljoen). Het team telt ca. 35 professionals met een landelijke dekking. Onze hoofdlocatie is gevestigd in Utrecht, maar wij omarmen “het hybride werken”.

Je werk

Als Junior Relatiemanager ondersteun je een aantal Relatiemanagers en kan je het verschil maken in een maatschappelijk relevante sector. Een groot deel van onze klanten is dagelijks in het nieuws, dankzij jouw betrokkenheid, kennis en kunde voeg je waarde toe in deze dynamische omgeving. Je werkt zelfstandig aan uiteenlopende financiële vraagstukken, bent sparringpartner voor de Relatiemanager en draagt onder andere bij aan kredietvoorstellen en schrijft revisies. Zo zorg je voor tevreden klanten, vergroot je het markaandeel, beperk je de risico's en optimaliseer je het rendement op de klantportefeuille van de Relatiemanagers.

Tijdens je werkzaamheden word je ondersteund door jouw teamleden en krijg je persoonlijke coaching van de (Relatie)manager. Samen met de Relatiemanager bezoek je klanten en stel je account- en acquisitieplannen op. Dankzij een gedegen voorbereiding kun je op de juiste momenten je toegevoegde waarde tonen. Daarnaast verrijk je zelf je commerciële vaardigheden, kennis van de (financiering van de) Healthcare sector en ontwikkel je commerciële acties die het team ten goede komen. Met interesse volg je de ontwikkelingen in de Healthcare sector en je denkt constant na over de invloed ervan op je klanten en de bank. En je (sectorale) kennis? Die vergroot je continu.

Waar denk jij aan bij een volgende stap? Maak werk van je doelen en ontwikkel je zowel professioneel als persoonlijk. Vertel ons jouw verhaal. Wij zijn benieuwd!

Je profiel

Een Junior Relatiemanager is commercieel ingesteld en financieel onderlegd. Je bent een resultaatgerichte en creatieve teamspeler die altijd bereid is om een stap extra te zetten. De klant staat bij jou altijd centraal en je hebt oprechte interesse in hun instelling. 

Check je profiel:
* Je hebt een HBO/WO studieachtergrond en een goede kennis van financieel management.
* Je hebt kennis van (zakelijke) kredietverlening en affiniteit met zakelijke financiële dienstverlening.
* Je bent analytisch sterk.
* Je hebt een pro-actieve en zelfstandige werkhouding.
* Je hebt gevoel voor evenwicht tussen risico en rendement.
* Je bent klant- en resultaatgericht, hebt de wil om te leren en je te ontwikkelen en bent communicatief vaardig.

Wij bieden

  • Wij bieden je de vrijheid om het beste uit jezelf te halen, flexibel te werken en veel ruimte om te groeien
  • Wij helpen je om fit & vitaal te blijven
  • Een mooi bruto maandsalaris op basis van een 36-urige werkweek, inschaling afhankelijk van kennis en ervaring
  • Een aanvullend benefit budget van 11%, waarmee je flexibel arbeidsvoorwaarden kunt kopen
  • Een persoonlijk ontwikkelbudget van € 1.000 per jaar
  • Een OV-jaarabonnement
  • Een goede pensioenregeling.

Interesse?

Heb je belangstelling of vragen? Solliciteer dan online of neem contact op met Rob van den Beld (mobiel: 06-83640844 of per email: rob.van.den.beld@nl.abnamro.com). We maken graag kennis met je.

Ga naar de website van ABN AMRO

Other possibilities

werken-bij-abn-amro
Aanmelden tot en met

Junior Kredietspecialist PB

Banking / Finance

ABN AMRO - Utrecht

Wij zijn op zoek naar een aankomend professional commercieel vastgoed om vanuit CB de financieringsaanvragen van Private Banking te behandelen. We bedienen vanuit het CB CRE team het gehele land en doen dit vanuit de standplaats Utrecht. We zijn nu op zoek naar iemand voor de regio Adam maar in overleg zijn er meerdere aandachtgebieden in Ndl bespreekbaar.

Junior Kredietspecialist PB
werken-bij-abn-amro
Aanmelden tot en met

Junior Quantitative Risk Analyst (Non Retail Modelling)

Banking / Finance

ABN AMRO - Amsterdam

ABN AMRO is a leading Dutch bank, with an international presence across Europe. We are looking for skilled junior quantitative risk analysts who have a solid quantitative background and a passion for working with advanced techniques to unlock the valuable information contained within our production and historical data.

Junior Quantitative Risk Analyst (Non Retail Modelling)