Overslaan en naar de inhoud gaan

Management Consultant Intelligent Automation

Bedrijf: Capgemini
Richting(en): Management, Consulting |
Niveau: HBO & WO
Locatie: Nederland
Startdatum: 01 november 2021
Vooraanmelden
Vooraanmelden

Management Consultant Intelligent Automation

Jij helpt onze klanten de realiteit van Artificial Intelligence (AI) dichtbij te brengen en te implementeren. Als onderdeel van een enthousiast team bepaal je samen met de klant de waarde van IA gerelateerde oplossingen zoals Robotic Process Automation (RPA) en Conversational AI. Daarnaast bied je de klant de juiste steun bij de implementatie van een gekozen oplossing en ondersteun je actief in het onderhouden van de geïmplementeerde oplossing. Typische vraagstukken richten zich op het vormgeven van IA-oplossingen en het begeleiden van de klant gedurende het gehele traject. Ben jij die enthousiaste consultant die daar blij van wordt en goed in ons ondernemende team past? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Jouw uitdaging als Management Consultant Intelligent Automation

Als consultant adviseer je klanten in verschillende sectoren. Jij helpt klanten met vraagstukken waar ze zelf niet de kennis en kunde voor hebben. Hierbij voorzie je de opdrachtgever van analyses en advies van proces niveau tot aan de implementatie en onderhoud van de gekozen oplossing. Zo zorg je er uiteindelijk voor dat de klant een betere en efficiëntere bedrijfsvoering kent door de inzet van slimme en duurzame automatisering.


Voorbeelden van projectactiviteiten:

 • Je adviseert klanten over het ontwerp van de technische infrastructuur die benodigd is voor een RPA-oplossing;
 • Je helpt bij het bouwen van RPA-scripts voor verschillende afdelingen;
 • Je helpt bij het opleiden en begeleiden van nieuwe teamleden in het bouwen van RPA-scripts;
 • Je beheert robots in een productie omgeving van de klant door het monitoren van hun prestaties zodat deze optimaal & duurzaam werk leveren.

Wat jij ons brengt

Wij vinden het allereerst belangrijk dat je goed in ons team past. Uit jouw ervaring en motivatie blijkt ondernemerschap, een brede interesse en ambitie. Je bent proactief, analytisch sterk en weet van aanpakken. Daarbij kan je snel schakelen, kom je met goede inzichten, en houd je altijd het belang van anderen in gedachte. Wat je nog meer meebrengt?

 • Je hebt een afgeronde (wo of hbo) master.
 • Je hebt ervaring opgedaan met het bouwen en/of beheren van RPA-oplossingen. Bij voorkeur in UiPath of BluePrism.
 • Heb je technisch inhoudelijke kennis van AI (Zoals NLP en Machine Learning)? Of ervaring met programmeren, zoals in Python? Dan is dat ook zeker mooi meegenomen.
 • Je beheerst Nederlands (minimaal B2 niveau) en Engels.
 • Je staat open om technisch verder te groeien in de mogelijkheden van Automation.

Wat motiveert jou?

Natuurlijk gooien wij jou niet meteen in het diepe en krijg je begeleiding vanuit verschillende hoeken. Daarnaast vind je het belangrijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en nieuwe vaardigheden te leren. Zo kun je verschillende trainingen volgen via de Capgemini University op een unieke locatie bij Parijs (of virtueel) of via onze Capgemini Academy. Denk aan een training Facilitating Interactive Workshops of een certificering voor een RPA-tool. Laat ons vooral weten wat jou motiveert en waar jouw ambities liggen.

Wat we jou bieden

Je gaat aan de slag bij Capgemini Invent en werkt hier samen met collega’s aan opdrachten voor grote (internationale) klanten uit verschillende sectoren. Denk aan retail, transport, overheid, de financiële of de industriële sector. We hebben allemaal een grote passie voor advies en technologie, maar vinden een fijne sfeer en plezier op de werkvloer (en daarbuiten) ook enorm belangrijk. We organiseren regelmatig activiteiten.

Het afgelopen jaar hebben we virtuele teamborrels gehad, team building activiteiten in de buitenlucht op 1,5 meter gehouden en regelmatig (virtueel) koffie gedronken met collega’s in dezelfde woonplaats. Normaal gesproken zijn team meetings bij collega’s thuis en gaan we met elkaar op wintersport. Uiteraard is deelnemen altijd vrijblijvend. We snappen heel goed dat je soms ook even lekker tijd voor jezelf of met familie en vrienden doorbrengt. Wat je daarnaast kunt verwachten?

 • Direct een vast contract en passend salaris.
 • 26 vakantiedagen en vakantiegeld.
 • Een premievrij pensioen met de mogelijkheid om zelf ook in te leggen.
 • Een laptop, simkaart en connectiviteitsvergoeding. Zo kun je vanaf iedere plek werken.
 • En een vergoeding voor je reiskosten. Deze mobiliteitsvergoeding kun je inzetten voor een leaseauto, NS-businesscard of bruto laten uitkeren.

Ben jij de nieuwe Management Consultant Intelligent Automation?

Word jij erg gelukkig van technologieën als robotic process automation en de toepassing van Artificial Intelligence en werk je graag aan uitdagende opdrachten voor grote (internationale) organisaties? Dan kijken wij uit naar jouw sollicitatie!

Meer informatie over Capgemini Invent vind je onder management consulting en in de blogs van onze collega's. Je kunt ons ook volgen op Instagram.

Andere vacatures

Aanmelden tot en met

Junior Projectmanager

Management

Capgemini - Utrecht

 • Uren: 36-40
 • Werkplek: Utrecht / vanuit huis / bij de opdrachtgever
 • Ervaring: junior

Innovatieve projecten die de IT-systemen van de grootste nationale én internationale bedrijven en publieke instellingen optimaliseren. Jij leidt ze in goede banen door uiteenlopende expertisegebieden met elkaar te verbinden. De IT-projecten lopen in tal van sectoren; van overheid en veiligheid tot financiën en energie. Afwisseling genoeg dus! Wat een rol als junior projectmanager nog meer interessant maakt? Je ontwikkelt jezelf razendsnel en volgt een mooi carrièrepad, om uiteindelijk door te groeien naar bijvoorbeeld senior projectleider, scrummaster of agile coach.

Junior Projectmanager
Aanmelden tot en met

Consultancy tussenjaar in Hyper Automation

Management, Consulting

Capgemini - Utrecht

Ben jij bijna of net klaar met je bachelor? Vind je het lastig om een keuze te maken voor een vervolgstudie? En overweeg je misschien een tussenjaar? Dan is een tussenjaar als associate consultant bij Capgemini Invent iets voor jou! Wij zijn op zoek naar kandidaten die nieuwsgierig zijn naar het vak van de management consultant en eerst een jaar werkervaring op willen doen vóór ze aan hun master beginnen. Werken aan maatschappelijk relevante IT-innovaties? Als associate consultant ga je met je opdrachtgevers de grootste uitdagingen van deze tijd aan. Tot je beschikking: een wervelwind aan executiekracht én alle expertise die de wereldwijde Capgemini-community in huis heeft (nogal wat, kunnen we je vertellen). Zo bouw jij mee aan een duurzame digitale toekomst voor Nederland!

Consultancy tussenjaar in Hyper Automation
Aanmelden tot en met

Campus Eventcoördinator

Management

Capgemini - Utrecht

 • Uren: 36-40
 • Werkplek: Utrecht / vanuit huis / bij de opdrachtgever
 • Ervaring: junior
Campus Eventcoördinator