Overslaan en naar de inhoud gaan

Staffing & Flexible Workforce Consultant

Bedrijf: Deloitte
Richting(en): Consulting |
Niveau: HBO & WO
Locatie: Amsterdam
Aanmelden tot en met
Aanmelden tot en met
Ga naar de website van Deloitte

Als Staffing & Contingent Workforce Consultant ben jij als een spin in het web tussen alle staffing bureaus en grote en complexe projecten bij toonaangevende klanten. Bij Deloitte. 

What impact will you make?

Business Process Solutions is een internationaal Deloitte netwerk, met wereldwijd 7.000 mensen in dienst die aan meer dan 135 landen services bieden. De Nederlandse tak van BPS biedt oplossingen aan doormiddel van outsourcing, co-sourcing, projecten, contract personeel en managed services. BPS biedt een groot scala aan oplossingen en hands-on support binnen finance, controlling, technologie en PMO – we opereren incomplexe situaties binnen het finance domein door het aanbieden van een unieke combinatie van strategisch advies en hands-on implementatie.

Connect your future to Deloitte.

We zijn benieuwd naar wie jij bent. Waarin jij verschilt van anderen.

Bij Deloitte geloven we dat onze onderlinge verschillen bijdragen aan het beste resultaat voor onze klanten

Stel je aan ons voor en solliciteer op deze vacature. Twijfel je of deze vacature bij je past? Neem contact op met onderstaande recruiter.

How do you do this?

Als Staffing & Contingent Workforce Consultant ben je consultant op het gebied van flexibele inhuur voor Deloitte en voor klanten van Deloitte. Je hebt een centrale rol in het zoeken, vinden en selecteren van flex professionals. Hierbij bouw je relaties op met verschillende stakeholders, niet alleen voor omvangrijke scaled delivery projecten maar ook voor de meer specialistische projecten. Daarnaast ontwikkel je samen met het Flex@Deloitte team nieuwe processen en draag je bij aan de groeistrategie.

HOW DO YOU DO THIS?

  • onderdeel te zijn van multidisciplinaire projectteams bij de klant op projecten waar in grote getale gebruik wordt gemaakt van externe medewerkers (projecten met 50 of meer externe medewerkers);
  • onderhandelen bij uitvragen richting verschillende leveranciers en andere wervingskanalen;
  • managen van verschillende stakeholders zoals de klanten, verschillende projectteams, ZZP’ers en leveranciers;
  • opstellen en bijhouden van resourceplanningen;
  • houden van performance evaluaties van externe medewerkers volgens de Deloitte methodiek in wekelijkse check-ins;
  • voeren van (evaluatie)gesprekken met leveranciers en potentiële kandidaten. Hierbij ben je ook verantwoordelijk voor de contractonderhandelingen.

  Gedurende je werkdag ben jij de vraagbaak met betrekking tot externe inhuur voor de

  Deloitte Partner en Director teams die flex professionals willen inhuren. Jij adviseert

  stakeholders over de procedures rondom flexibele inhuur en begeleid hen in de stappen

  om de inhuur in goede banen te leiden.

   Be the true you

   Natuurlijk leg je graag [HJ1][GW2] de verbinding tussen mensen en is jouw aanpak gericht op uitkomst en resultaat. Bovenal durf je jezelf te zijn. De ware jij. Met je eigen sterke punten, blik op de wereld en persoonlijkheid. [HJ3][GW4] Verder heb jij als Staffing & Contingent Workforce Consultant:

   • een afgeronde HBO/WO studie, aangevuld met minimaal 1 jaar, maximaal 3 jaar werkervaring als Young professional binnen staffing of recruitment;
   • ben jij stevig in je [HJ5] [GW6] communicatie zonder star te zijn;
   • eigenschappen als servicegerichtheid, zelfstandigheid, resultaatgerichtheid en een kritische blik;
   • geen moeite om een stapje extra te zetten en te presteren onder druk.

    (W)here

    Business Process Solutions is een internationaal Deloitte netwerk, met wereldwijd 7.000 mensen in dienst die aan meer dan 135 landen services bieden. De Nederlandse tak van BPS biedt oplossingen aan doormiddel van outsourcing, co-sourcing, projecten, contract personeel en managed services.

    BPS biedt een groot scala aan oplossingen en hands-on support binnen finance, controlling, technologie en PMO – we opereren in complexe situaties binnen het finance domein door het aanbieden van een unieke combinatie van strategisch advies en hands-on implementatie.

    Connect your future to Deloitte

    We zijn benieuwd naar wie jij bent. Waarin jij verschilt van anderen. Bij Deloitte geloven we dat onze onderlinge verschillen bijdragen aan het beste resultaat voor onze klanten. Stel je aan ons voor en solliciteer op deze vacature.

    Twijfel je of deze vacature bij je past? Neem contact op met onderstaande recruiter.

    Ga naar de website van Deloitte

    Andere vacatures

    werken-bij-deloitte
    Aanmelden tot en met

    Junior Mobile Developer

    Consulting

    Deloitte - Amsterdam

    Binnen ons team Digital Customer ontwerpen en realiseren we de digitale sales en service mogelijkheden voor onze klanten door middel van toonaangevende strategieën en technologieën. Als Junior Mobile Developer in ons Mobile Experience team doe je ervaring op met het transformeren van de mobile strategie van klanten door het ontwikkelen en opleveren van mobile oplossingen.

    Junior Mobile Developer
    werken-bij-deloitte
    Aanmelden tot en met

    Junior Test (Automation) Engineer

    Consulting

    Deloitte - Amsterdam

    Als Junior Test Engineer vind je de beste plek om je huidige vaardigheden toe te passen en verder te ontwikkelen door te werken met enkele van de meest innovatieve technologieën die er zijn. Of het nu gaat om op maat ontwikkelde systemen, platformintegratie of applicatiemodernisering, je werkt samen binnen Deloitte om oplossingen te creëren die waarde leveren voor de core business van klanten en hun impact op de grootste uitdagingen van de maatschappij versnellen.

    Tijdens je carrière bij ons breng je software testing naar het volgende niveau in onze high impact software development projecten en zorg je voor de oplevering van kwalitatief hoogwaardige, betrouwbare en waardevolle software. Je definieert, implementeert en voert test strategieën uit op basis van best practices, afgestemd op de specifieke context van de klant.

    Junior Test (Automation) Engineer
    werken-bij-deloitte
    Aanmelden tot en met

    Junior officer compliance and risk (Financiële belangen)

    Banking / Finance, Consulting

    Deloitte - Rotterdam

    Als Consultant Financiele belangen consultant heb je een meer dan gemiddelde interesse in risicovraagstukken bij de uitvoering en naleving van zowel wet- en regelgeving als intern beleid gericht op het monitoren van financiële belangen.

    Je maakt onderdeel uit van het team dat primair verantwoordelijk is voor het monitoren van financiële belangen. Je takenpakket richt zich op een allround monitoren van financiële belangen voor professionals. Dit houdt in dat je het gehele proces bewaakt vanaf de aanmelding van een financieel belang tot en met het uitbrengen van een advies richting de professionals ten behoeve van de acceptatiebeslissing, gericht op risicobeperking en naleving van wet- en regelgeving.

    Junior officer compliance and risk (Financiële belangen)