Overslaan en naar de inhoud gaan

Young professional finance Huizen (32-40 uur)

Bedrijf: Lidl Nederland
Richting(en): Banking / Finance |
Niveau: HBO
Locatie: Huizen
Aanmelden tot en met
Aanmelden tot en met
Ga naar de website van Lidl Nederland

Wil jij als young professional je financiële carrière een flinke boost geven en je ambities waarmaken binnen onze dynamische, snel groeiende retail organisatie? Dit is je kans!

Voor onze financiële administratie op het hoofdkantoor in Huizen zoeken wij een ambitieus en gedreven financieel talent voor onze crediteurenadministratie. In deze rol ben je financieel betrokken bij de verwerking van al onze inkomende kostenfacturen en ga je een actieve bijdrage leveren aan het optimaliseren en automatiseren van onze processen.

Lidl groeit en dus ook de omvang van het aantal inkomende facturen. Bij ons is geen enkele factuur hetzelfde, dit maakt het werk divers en uitdagend. Binnen Lidl zijn er continu ontwikkelingen die ervoor zorgen dat de afdeling altijd in beweging blijft. Daarnaast zijn wij voortdurend bezig om de processen omtrent de digitale verwerking van facturen te verbeteren. Je gaat werken in een informeel team met ongeveer 7 enthousiaste collega’s. Samen zijn jullie primair verantwoordelijk voor de verwerking van de inkoopfacturen die betrekking hebben op de niet-handels-waren binnen Lidl Nederland.

De baan

 • Je controleert en verwerkt de inkomende (digitale) facturen.
 • Je signaleert financiële en operationele risico’s en komt met concrete verbetervoorstellen voor procesoptimalisatie en risicomonitoring.
 • Je behandelt aanvragen vanuit de organisatie en adviseert proactief over een juiste financiële administratie.
 • Je treedt op als business partner van de verschillende vakafdelingen en onze interne controllers.
 • Je coördineert verschillende projecten binnen de afdeling.
 • Beheren van de grootboekadministratie kosten; uitvoeren van periodieke controles en zorgen voor een juiste en sluitende kostenadministratie.
 • Je beantwoordt vragen over complexere boekingen en adviseert over de juiste boekingsgang.
 • Alle voorkomende werkzaamheden op de afdeling Crediteuren (Kosten).

Jouw profiel

Als echte teamplayer verover jij je plek binnen Lidl en heb je de ambitie en potentie om door te groeien. Analytisch en cijfermatig ben je sterk en je hebt bedrijfskundig inzicht. Daarnaast werk je zeer nauwkeurig, blink je uit in oplossingsgericht denken en neem je graag het voortouw om knelpunten op te lossen. Je bent een aanpakker en herkent je in onze no-nonsense mentaliteit, kwaliteit staat bij jou hoog in het vaandel. Verder beschik jij over het volgende:

 • Je hebt een relevante hbo-opleiding afgerond (Bedrijfskunde, Bedrijfseconomie).
 • Kennis van Office is vanzelfsprekend en ervaring met SAP is een pré.
 • Jouw communicatieve vaardigheden zijn uitstekend in het Nederlands en bij voorkeur ook in het Duits en/of Engels.

Wij bieden

 • Een interessante, veelzijdige startersfunctie met mooie interne (internationale) doorgroeimogelijkheden.
 • Een afdeling volop in beweging waar digitalisering en efficiënt werken constant worden geoptimaliseerd.
 • Goede persoonlijke begeleiding en een gedegen inwerktraject.
 • Ruimte voor zelfontplooiing en ondernemerschap binnen een ambitieuze en groeiende organisatie.
 • Goede arbeidsvoorwaarden.

Wij zijn

Als grootste supermarktketen in Europa zijn we actief in 30 landen. In Nederland hebben we meer dan 21.000 medewerkers in 440 filialen. De klant staat bij ons centraal en we hebben oog voor duurzaamheid, bijvoorbeeld door steeds meer biologische, diervriendelijke en duurzame producten in ons assortiment op te nemen én door de bouw van de meest duurzame distributiecentra van Nederland. Die betrokkenheid strekt zich ook uit tot onze medewerkers. Lidl zorgt voor een gezonde werk-privé balans, voldoende groei- en ontwikkelingsmogelijkheden en uiteraard de juiste beloning. Daarnaast staan diversiteit en inclusie bij Lidl hoog op de agenda, zodat iedereen gelijke kansen krijgt en zich kan ontwikkelen en we discriminatie voorkomen. Samen maken we Lidl!

Interesse?

We kijken uit naar jouw sollicitatie! Mocht je nog vragen hebben naar aanleiding van deze vacature dan kun je contact opnemen met onze recruiter Ali Ankouni via ali.ankouni@lidl.nl of 035-5286724.

Ga naar de website van Lidl Nederland

Andere vacatures

werken-bij-Lidl Nederland
Aanmelden tot en met

Stage e-commerce Huizen (32-40 uur)

Online Marketing, Supply Chain

Lidl Nederland - Huizen

Startdatum: 01 september 2022

Voor de afdeling e-commerce zijn wij per september 2022 op zoek naar een enthousiaste stagiair die wil leren hoe het er binnen een groot bedrijf aan toe gaat.

Winkelend Nederland kent onze Lidl filialen. Draag jij eraan bij dat wij onze klanten nóg beter kunnen bedienen op het gebied van non-food producten? Als stagiair op het hoofdkantoor in Huizen ben je onderdeel van een grote afdeling binnen Lidl Nederland, namelijk onze afdeling Actiemanagement. Je maakt onderdeel uit van een jong en gedreven team en levert een belangrijke bijdrage aan de inkoop activiteiten op het gebied van non-food in Nederland. Zowel offline als online willen wij onze klanten uiteraard de perfecte winkelervaring bieden!

Stage e-commerce Huizen (32-40 uur)
werken-bij-Lidl Nederland
Aanmelden tot en met

Retail Management Trainee regio Zuid-Oost Nederland (32-40 uur)

Management

Lidl Nederland - Weert

Startdatum: 01 september 2022

Wil jij graag het verschil gaan maken in onze organisatie via ons retail management traineeship?  In 18 maanden ontwikkel jij jezelf op professioneel en persoonlijk vlak om vervolgens uit te stromen in een leidinggevende positie in één van onze winkels. Bij Lidl kun je het waarmaken!

Op 1 september 2022 starten wij weer met een nieuwe lichting trainees!  We zijn voor dit traineeship op zoek naar ambitieuze (net) afgestudeerden die leidinggevende ambities hebben en het ondernemerschap in zich hebben.

Retail Management Trainee regio Zuid-Oost Nederland (32-40 uur)
werken-bij-Lidl Nederland
Aanmelden tot en met

Junior transportplanner distributiecentrum Almere (24-40 uur)

Overige

Lidl Nederland - Almere

In ons distributiecentrum worden van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat goederen ontvangen, bestellingen verzameld, vrachtwagens ingeladen en filialen bevoorraad. Voor de afdeling expeditie zoeken wij een pragmatische transportplanner. In deze functie zorg je ervoor dat ieder filiaal zijn bestelde vracht op het geplande tijdstip ontvangt. Je organiseert de ritten zo dat de vrachtwagens vol zitten en de chauffeur een efficiënte route heeft.

Lidl maakt een grote groei door. Naar verwachting openen wij in mei 2022 een gloednieuw en duurzaam distributiecentrum met aangrenzend kantoor in Almere. De standplaats voor deze functie zal tot mei 2022 Zwaag zijn alvorens wij verhuizen naar Almere. Voor deze functie zoeken wij iemand die bereid is om met ons de stap te maken naar onze nieuwe locatie in Almere.

Junior transportplanner distributiecentrum Almere (24-40 uur)