Overslaan en naar de inhoud gaan

Young professional finance Huizen (32-40 uur)

Bedrijf: Lidl Nederland
Richting(en): Banking / Finance |
Niveau: HBO
Locatie: Huizen
Vooraanmelden
Vooraanmelden

Wil jij als young professional je financiële carrière een flinke boost geven en je ambities waarmaken binnen onze dynamische, snel groeiende retail organisatie? Dit is je kans!

Voor onze financiële administratie op het hoofdkantoor in Huizen zoeken wij een ambitieus en gedreven financieel talent voor onze crediteurenadministratie. In deze rol ben je financieel betrokken bij de verwerking van al onze inkomende kostenfacturen en ga je een actieve bijdrage leveren aan het optimaliseren en automatiseren van onze processen.

Lidl groeit en dus ook de omvang van het aantal inkomende facturen. Bij ons is geen enkele factuur hetzelfde, dit maakt het werk divers en uitdagend. Binnen Lidl zijn er continu ontwikkelingen die ervoor zorgen dat de afdeling altijd in beweging blijft. Daarnaast zijn wij voortdurend bezig om de processen omtrent de digitale verwerking van facturen te verbeteren. Je gaat werken in een informeel team met ongeveer 7 enthousiaste collega’s. Samen zijn jullie primair verantwoordelijk voor de verwerking van de inkoopfacturen die betrekking hebben op de niet-handels-waren binnen Lidl Nederland.

De baan

 • Je controleert en verwerkt de inkomende (digitale) facturen.
 • Je signaleert financiële en operationele risico’s en komt met concrete verbetervoorstellen voor procesoptimalisatie en risicomonitoring.
 • Je behandelt aanvragen vanuit de organisatie en adviseert proactief over een juiste financiële administratie.
 • Je treedt op als business partner van de verschillende vakafdelingen en onze interne controllers.
 • Je coördineert verschillende projecten binnen de afdeling.
 • Beheren van de grootboekadministratie kosten; uitvoeren van periodieke controles en zorgen voor een juiste en sluitende kostenadministratie.
 • Je beantwoordt vragen over complexere boekingen en adviseert over de juiste boekingsgang.
 • Alle voorkomende werkzaamheden op de afdeling Crediteuren (Kosten).

Jouw profiel

Als echte teamplayer verover jij je plek binnen Lidl en heb je de ambitie en potentie om door te groeien. Analytisch en cijfermatig ben je sterk en je hebt bedrijfskundig inzicht. Daarnaast werk je zeer nauwkeurig, blink je uit in oplossingsgericht denken en neem je graag het voortouw om knelpunten op te lossen. Je bent een aanpakker en herkent je in onze no-nonsense mentaliteit, kwaliteit staat bij jou hoog in het vaandel. Verder beschik jij over het volgende:

 • Je hebt een relevante hbo-opleiding afgerond (Bedrijfskunde, Bedrijfseconomie).
 • Kennis van Office is vanzelfsprekend en ervaring met SAP is een pré.
 • Jouw communicatieve vaardigheden zijn uitstekend in het Nederlands en bij voorkeur ook in het Duits en/of Engels.

Wij bieden

 • Een interessante, veelzijdige startersfunctie met mooie interne (internationale) doorgroeimogelijkheden.
 • Een afdeling volop in beweging waar digitalisering en efficiënt werken constant worden geoptimaliseerd.
 • Goede persoonlijke begeleiding en een gedegen inwerktraject.
 • Ruimte voor zelfontplooiing en ondernemerschap binnen een ambitieuze en groeiende organisatie.
 • Goede arbeidsvoorwaarden.

Wij zijn

Als grootste supermarktketen in Europa zijn we actief in 30 landen. In Nederland hebben we meer dan 21.000 medewerkers in 440 filialen. De klant staat bij ons centraal en we hebben oog voor duurzaamheid, bijvoorbeeld door steeds meer biologische, diervriendelijke en duurzame producten in ons assortiment op te nemen én door de bouw van de meest duurzame distributiecentra van Nederland. Die betrokkenheid strekt zich ook uit tot onze medewerkers. Lidl zorgt voor een gezonde werk-privé balans, voldoende groei- en ontwikkelingsmogelijkheden en uiteraard de juiste beloning. Daarnaast staan diversiteit en inclusie bij Lidl hoog op de agenda, zodat iedereen gelijke kansen krijgt en zich kan ontwikkelen en we discriminatie voorkomen. Samen maken we Lidl!

Interesse?

We kijken uit naar jouw sollicitatie! Mocht je nog vragen hebben naar aanleiding van deze vacature dan kun je contact opnemen met onze recruiter Ali Ankouni via ali.ankouni@lidl.nl of 035-5286724.

Andere vacatures

werken-bij-Lidl Nederland
Aanmelden tot en met

Professional Traineeship

Alle richtingen

Lidl Nederland - Nederland

Startdatum: 01 september 2022

Het professional traineeship is het traineeship waarin jij je ontwikkelt door te werken op ons hoofdkantoor. Twee keer per jaar – in maart en september - starten wij met een 18 maanden durend traineeship. We zijn voor dit traineeship op zoek naar ambitieuze (net) afgestudeerden die op ons hoofdkantoor ervaring op willen doen en klaar zijn voor een kickstart van hun carrière.

Via het professional traineeship word jij als professional “grootgebracht” om het verschil te maken en mee te bouwen aan de toekomst van Lidl. Na het succesvol afronden van je traineeship stroom je uit als specialist op de afdeling van jouw traineeship. Zo krijg je snel de verantwoordelijkheden over jouw eigen projecten op de afdeling en kun je een bijdrage leveren aan het succes van Lidl.

Het traineeship wordt aangeboden in verschillende richtingen. Hierbij kun je onder andere denken aan:

 • Marketing
 • Commercieel
 • Supply Chain
 • Recht & Compliance
 • Bouw & Vastgoed
 • Corporate Governance
 • Logistiek

Deze lijst is niet gelimiteerd. Het kan per start moment verschillen welke vacatures er online zullen komen. Mocht jouw richting er niet bij staan, dan zijn we op dat moment helaas niet op zoek naar een trainee op de desbetreffende vakafdeling.

Onze vacatures gaan ongeveer 6 maanden voor de startmomenten (maart en september) open. Onderaan deze pagina kun je dan alle openstaande professional traineeship vacatures vinden.

Professional Traineeship
Aanmelden tot en met

Retail Management Traineeship

Management

Lidl Nederland - Nederland

Startdatum: 01 september 2022

Twee keer per jaar – in maart en september - starten wij met een 18 maanden durend traineeship. We zijn voor dit traineeship op zoek naar ambitieuze (net) afgestudeerden die in één van onze winkels leidinggevende ervaring op willen doen en klaar zijn voor een kickstart van hun carrière.
Via het retail management traineeship word jij “grootgebracht” om het verschil te maken en mee te bouwen aan de verdere toekomst van Lidl. Na het succesvol afronden van je traineeship stroom je uit als leidinggevende in één van onze winkels of middels een eigen rayon. Zo krijg je de verantwoordelijkheid over jouw eigen team en samen maken jullie het verschil.

Retail Management Traineeship
werken-bij-Lidl Nederland
Aanmelden tot en met

Retail Management Trainee regio Zuid-Oost Nederland (32-40 uur)

Management

Lidl Nederland - Weert

Startdatum: 01 september 2022

Wil jij graag het verschil gaan maken in onze organisatie via ons retail management traineeship?  In 18 maanden ontwikkel jij jezelf op professioneel en persoonlijk vlak om vervolgens uit te stromen in een leidinggevende positie in één van onze winkels. Bij Lidl kun je het waarmaken!

Op 1 september 2022 starten wij weer met een nieuwe lichting trainees!  We zijn voor dit traineeship op zoek naar ambitieuze (net) afgestudeerden die leidinggevende ambities hebben en het ondernemerschap in zich hebben.

Retail Management Trainee regio Zuid-Oost Nederland (32-40 uur)