Overslaan en naar de inhoud gaan

Junior Software Developer

Bedrijf: Nedap
Richting(en): IT / ICT, Management |
Niveau: HBO & WO
Locatie: Groenlo
Aanmelden tot en met
Aanmelden tot en met
Ga naar de website van Nedap

Nedap Livestock Management is wereldwijd marktleider in het automatiseren van stalprocessen op basis van elektronische individuele dieridentificatie. Voor onze innovatieve automatiseringsoplossingen worden continu nieuwe applicaties in de Cloud, Fog of Edge ontwikkeld en gelanceerd. In onze IoT omgeving zorgen we dat diergedragingen, zoals vreettijden en voeropname, gemeten worden door o.a. onze wearables, omgezet worden in relevante informatie voor de veehouder en processen geautomatiseerd worden. 

Als Junior Software Developer ben je nauw betrokken in het ontwerpproces van de applicatie, waar je ervoor zorgt dat de behoefte van de veehouder perfect wordt ingevuld. Daarnaast ben je samen met het team verantwoordelijk voor een toekomstbestendig en onderhoudbare architectuur van de applicaties. Je ontwikkelt zowel op backend als frontend niveau. 

‘Binnen Livestock Management is geen dag hetzelfde. Samen met een multidisciplinair team werk je aan gave uitdagingen met het oog op het domein’ - Stijn (Software Developer)

 

Jouw team

Wil jij met goede en gemotiveerde specialisten samenwerken en ga jij voor kwaliteit?

Als Junior Software Developer bij Livestock Management kom je te werken in een inspirerende en internationale werkomgeving. Het softwareteam van Nedap Livestock Management bestaat uit software developers, aangevuld met product owners, test engineers en UX designers. Genoeg gemotiveerde specialisten om mee te samen te werken en jezelf te ontwikkelen. Daarnaast krijg je ook de kans om zelf het verschil te maken en initiatief te nemen. We gaan namelijk uit van veel eigen verantwoordelijkheid en eigenaarschap. 

‘Nedap, en specifiek Livestock Management, kent een platte organisatiestructuur. Als je een goed idee hebt, mag je het uitvoeren.’ - Peter (Software Developer)

Ons aanbod

Uiteraard bieden we uitstekende primaire en secundaire voorwaarden. Zo ben je verantwoordelijk voor je eigen werktijden en vakantiedagen. Niemand houdt dit bij, we vertrouwen hierbij op jouw eigen verantwoordelijkheid. Daarnaast bieden wij jou de middelen om jouw verantwoordelijkheden te vervullen. Ook financieel is het goed geregeld hier. Naast je salaris en vakantiegeld, kent Nedap een 13e maand, een winstuitkering en de mogelijkheid tot aandelen. Ook hebben we een zeer aantrekkelijke pensioenregeling. Maar bovenal investeren we in jouw ontwikkeling! Nedap kent geen potjes voor jouw ontwikkeling. Naast ons uitgebreide introductieprogramma en persoonlijk ontwikkelingstraject, kijken we graag met jou mee naar jouw potentieel.

Vereiste ervaring en skills

Je hebt een afgeronde hbo- of wo-opleiding Informatica en verder herken je jezelf in het volgende:

  • Je hebt ervaring met een object georiënteerde taal; 
  • Je hebt ervaring met of interesse in .NET en je wilt je daarin graag verder verdiepen;
  • Ervaring met Azure is een pré, maar interesse is een must;
  • Je bent communicatief vaardig en durft complexe onderwerpen ter discussie te stellen;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Over Nedap Livestock Management

Bij Nedap Livestock Management helpen we professionele melkvee- en varkenshouders overal ter wereld om op een plezierige manier een winstgevend en duurzaam bedrijf te runnen. De oplossingen die we creëren stellen hen in staat om alledaagse taken te automatiseren en weloverwogen beslissingen te nemen op basis van individuele dieridentificatie en -data. Hiermee stellen we veehouders in staat om te voldoen aan de groeiende wereldwijde vraag naar dierlijke eiwitten op een manier die winstgevend en tegelijkertijd in overeenkomst is met de stijgende normen voor dierenwelzijn, duurzaamheid, transparantie en de veiligheid en kwaliteit van voedsel.

Ga naar de website van Nedap

Other possibilities

werken-bij-nedap
Aanmelden tot en met

Software Developer

IT / ICT

Nedap - Groenlo

Nedap Livestock Management is wereldwijd marktleider in het automatiseren van stalprocessen op basis van elektronische individuele dieridentificatie. Voor onze innovatieve automatiseringsoplossingen worden continu nieuwe applicaties in de Cloud, Fog of Edge ontwikkeld en gelanceerd. In onze IoT omgeving zorgen we dat diergedragingen, zoals vreettijden en voeropname, gemeten door o.a. onze wearables, omgezet worden in relevante informatie voor de veehouder en processen geautomatiseerd worden.

In de functie van Software Developer ben je nauw betrokken in het ontwerpproces van de applicatie, waar je ervoor zorgt dat de behoefte van de veehouder perfect wordt ingevuld. Daarnaast ben je samen met het team verantwoordelijk voor een toekomstbestendig en onderhoudbare architectuur van de applicaties. Je ontwikkelt zowel op backend als frontend niveau. 

werken-bij-nedap
Aanmelden tot en met

Machine Learning Engineer

IT / ICT

Nedap - Groenlo

Je werkt binnen het Data Science team dat verantwoordelijk is voor het bedenken van nieuwe oplossingen, grootschalige data-analyses en high-throughput data processing pipelines. Als machine learning engineer begin je met een aantal kleine concrete projecten en groei je naar het bouwen van complexere systemen. Deze kunnen bestaan uit machine learning model ontwikkeling, deployment & optimalisatie en het ontwerpen en verbeteren van onze interne frameworks en tools. 

Tijdens je eerste weken on-the-job maak je kennis met onze interne service-based architectuur, data-ecosysteem, datasets en git workflows. Het team zal je helpen met je eerste commits, SSH-config, vragen, refactoring, model design, training en evaluatie. Na deze periode krijg je je eigen project(en) om samen met een teamgenoot aan te werken.

werken-bij-nedap
Aanmelden tot en met

Afstudeeropdracht Ontwikkeling Trainingsmethode

IT / ICT, Management

Nedap - Groenlo

Bij Nedap Security Management installeren en configureren onze business partners onze toegangscontrole oplossing AEOS bij klanten. Bij vragen of verstoringen nemen zij contact op met ons Technical Support team dat hen dan verder helpt. Om ervoor te zorgen dat een businesspartner dit zo veel mogelijk zelfstandig kan doen, worden zij door ons hiervoor getraind. Hiervoor hebben we een aantal modules ontwikkeld die de partner trainen in de verschillende aspecten van ons product AEOS. De trainingen vinden zowel klassikaal als online plaats en om training efficiënter te laten verlopen, is 5 jaar geleden een eLearning ontwikkeld die als basis dient voor alle vervolg trainingen.  

Omdat we onszelf en onze werkwijze constant willen verbeteren, willen we ons huidige trainingsconcept kritisch onder de loep nemen om de training en trainingsmethode optimaal aan te laten sluiten bij de trainingsbehoefte van de partner en de complexiteit van ons product. Dit met als doel om de kennisoverdracht zo efficiënt mogelijk te laten zijn waardoor partners zelfstandiger kunnen werken. 

Hou je wel van een uitdaging en wil je met ons aan de basis staan van dit geheel nieuwe trainingsconcept of misschien zelfs wel de grondlegger zijn hiervan, dan zijn wij op zoek naar jou!