Overslaan en naar de inhoud gaan

Junior Project Buyer - Koninklijke Gazelle

Bedrijf: Pon
Richting(en): Engineering / Techniek, Management |
Niveau: HBO
Locatie: Dieren
Vooraanmelden
Vooraanmelden

Wat ga je doen

Heb je net je studie afgerond en ben je op zoek de dé kickstart van je carrière in procurement? Houd je van techniek en heb je grote affiniteit met fietsen? Dan is dit jouw ideale startersfunctie! We zijn op zoek naar onze nieuwe

Junior Project Buyer

Dit is een rol met impact. Met jouw inzet zorg je ervoor dat onze fietsen snel, compleet en met de hoogste kwaliteit van onze productielijnen kunnen rollen. Je maakt onderdeel uit van het Global Procurement team van Pon.bike. Je werkt voor de hele club met bekende merken als Kalkhoff, Focus, Union, Swapfiets en natuurlijk Gazelle. Jouw focus ligt bij Gazelle. Vanuit onze locatie in Dieren ben jij samen met onze projectteams verantwoordelijk voor het naar de markt brengen van onze nieuwste en meest innovatieve fietsen. Om dit mogelijk te maken ben je voortdurend bezig met het ontwikkelen van de juiste supply base en het uitzetten en beoordelen van tenders.                                                                             

Om jouw projecten efficiënt en succesvol vorm te geven werk je intensief samen met interne afdelingen zoals Innovatie, Product Management en Supply planning in Nederland, maar je schakelt ook veel met je collega’s in bijvoorbeeld Duitsland en Azië.

Wat vragen we van jou

Je bent enthousiast en gedreven. Je hebt passie voor procurement en hebt de ambitie om een autoriteit te worden in dit vakgebied. Je bent zeer resultaatgericht, proactief, analytisch en communicatief vaardig in zowel de Nederlandse als Engelse taal. Je wilt je graag ervaring opdoen met verschillende onderhandeling strategieën om je zo verder te ontwikkelen als Procurement professional. Natuurlijk ben je ambitieus en groei je graag binnen de Pon Procurement organisatie. Je bent in staat om de planning op een nog hoger plan te brengen, zowel op kwaliteit als op (lever)betrouwbaarheid van leveranciers. Daarnaast vind je het leuk om bezig te zijn met het ontwikkelen en implementeren van processen die de kwaliteit van de dienstverlening verbeteren. Verder breng je mee:

 • Minimaal een afgeronde HBO opleiding;
 • Leergierigheid en een passie voor Procurement;
 • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Affiniteit met techniek;
 • NEVI 1 is een pré.

Wat bieden wij

Een veelzijdige functie waarin jij de ruimte krijgt je te ontwikkelen. Je krijgt gelijk al veel verantwoordelijkheid binnen een hecht team en een internationaal groeiende onderneming. De fietsindustrie biedt je de mogelijkheid om betrokken te zijn bij het ontstaan van nieuwe producten/technieken vanaf het moment dat het ontwerp geschetst wordt tot het moment dat deze van de assemblagelijn komt. Daarnaast bieden wij uitstekende (secundaire) arbeidsvoorwaarden en vanzelfsprekend ruime opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Over de organisatie

Pon.Bike is een wereldwijd opererende groep van merken (waaronder Gazelle, Cervélo, Santa Cruz, Kalkhoff, Urban Arrow en Swapfiets) die de beste fietsen levert in elk marktsegment - van offroad-afdaling tot stedelijke comfortfietsen. We zijn trots op het creëren van een breed portfolio van innovatieve producten, van de hoogste kwaliteit en met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Of je nu op zoek bent naar een connected e-bike, een ultramoderne full carbon racer of een autovrije manier om de kinderen naar school te laten gaan, we hebben een fiets die bij je past.

Overige informatie

Wil je eerst wat meer informatie over de functie, dan kun je telefonisch contact opnemen met Dirkjan Boels, 06-44247465. De sluitingsdatum van deze vacature is 17 oktober aanstaande.

Andere vacatures

werken bij Pon
Aanmelden tot en met

Junior Electrical Engineer

Engineering / Techniek

Pon - Schiedam

Nadat we je opgeleid en wegwijs hebben gemaakt in CAD programma’s, ga jij als Junior Electrical Engineer uiteindelijk verantwoordelijk zijn voor berekeningen- en ontwerpen van elektrotechnische installaties, in eerste instantie onder begeleiding van een ervaren Electrical- of Systeem Engineer. Je concrete taken:

 • Het ontwerpen van bijvoorbeeld domotica/verlichtingssystemen, elektrische distributiesystemen en elektrische integratie van alle E-systemen aan boord van schepen;
 • Je gaat ontwerpen onderbouwen met berekeningen en zorgt dat ze getoetst kunnen worden door keuringsinstanties;
 • Je maakt specificaties voor de toe te passen materialen en componenten;
 • Je zorgt voor de uitwerking van ontwerpen in tekeningen en technische specificaties;
 • Je draagt zorg voor de technische ondersteuning bij de productie, de installatie en het overdragen van opgeleverde apparatuur en systemen aan o.a. de klant.
Junior Electrical Engineer
werken bij Pon
Aanmelden tot en met

Technisch Consultant Elektrisch - Bakker Repair

Consulting, Engineering / Techniek

Pon - Sliedrecht

Als technisch consultant E adviseer je collega’s en klanten in reparatie- en onderhoudsprocessen aan elektrisch roterende machines en ben je de expert binnen het bedrijf voor technische vragen. Je maakt makkelijk de verbinding met collega’s en klanten op verschillende niveaus en weet jouw expertise op een begrijpelijke manier over te brengen. Je hebt affiniteit met sales, doet zelf voorstellen voor verbetering en leidt interne collega’s op in de technisch (elektrische) aspecten van roterende machines. Het betreft een fulltime functie, 32-40 uur.

Wat ga je nog meer doen?

 • Je denkt mee over het onderhouds- en reparatieconcepten en procedures van elektrische roterende machines waardoor jouw sales collega’s dit kunnen gebruiken voor de verkoop;
 • Je bent en blijft op de hoogte van alle relevante ontwikkelingen op het gebied van elektrisch roterende machines in de markt en duurzaam beheer en onderhoud en je vindt het een sport om dit op begrijpelijke wijze over te brengen aan collega’s en klanten;
 • Je bent zichtbaar continu op zoek naar het verbeteren van eigen producten, diensten en werkprocessen;
 • Je ziet toe op de toepassing van de wettelijke- c.q. bedrijfsregels en richtlijnen;
 • Je coacht, ondersteunt en motiveert collega’s in ontwikkeling van de interne procedures vanuit jouw specialisme;
 • Je maakt makkelijk de verbinding en houdt graag contact met collega’s en klanten;
 • Vanuit jouw technische expertise coördineer je regelmatig projecten op het gebied van inspectie- en onderhoudswerkzaamheden bij klanten of in onze werkplaats;
 • Naast het trainen van je collega’s verzorg je presentaties en demonstraties aan zowel klanten als collega’s op.
Technisch Consultant Elektrisch - Bakker Repair
werken bij Pon
Aanmelden tot en met

Lead Commissioning Engineer Automatisering

Engineering / Techniek

Pon - Schiedam

Voor de afdeling Installatie Defence Safety & Security zoeken wij een Lead Commissioning Engineer Automatisering voor het inbedrijfstellen van installaties op marineschepen, zowel nationaal als internationaal. Het betreft een fulltime functie.

Je gaat systemen inbedrijfstellen op marineschepen voor nieuwbouw- en refitprojecten op locatie. In Nederland zijn dat de werven in Vlissingen en Den Helder, wereldwijd kun je ingezet worden in bijvoorbeeld Australië, Engeland, Canada of Singapore. In de praktijk is de verdeling Nederland-internationaal 50/50. Projecten in het buitenland duren maximaal 4 weken, daarna ben je 2 weken vrij.

Je treft de voorbereidingen voor je werkzaamheden vanuit de werkplaats in Schiedam, zoals het uitvoeren van de FAT op de proefvloer in samenwerking met de engineers en panelenbouwers. Aan boord ben je verantwoordelijk voor de coördinatie en uitvoering van de HAT en SAT, samen met je collega’s. Daarnaast overleg je met andere leveranciers over het realiseren van de interfaces met hun producten.

Lead Commissioning Engineer Automatisering