Overslaan en naar de inhoud gaan

Mendix Developer

Bedrijf: PostNL
Richting(en): IT / ICT |
Niveau: HBO & WO
Locatie: Den Haag
Startdatum: 04 januari 2023
Vooraanmelden
Vooraanmelden

"Om de favoriete bezorger van Nederland te blijven zetten wij Mendix in voor onze kritieke logistieke applicaties. Als Mendix Developer heb je impact met je werk en kan je jezelf verder ontwikkelen binnen je team en de Mendix Community van PostNL. Samen maken we van PostNL een logistiek tech bedrijf."

Wat ga je doen?

Als Mendix developer bouw je bij PostNL mee aan logistieke software waarmee we gemiddeld 1,1 miljoen pakketten per dag versturen. Jouw werk heeft grote impact op onze dagelijkse bedrijfsvoering, klanten en consumenten. Voor een aantal van onze meest belangrijke systemen maken we gebruik van Mendix technologie.


Je komt te werken in een scrum team binnen onze afdeling ‘Pakketten en Logistiek’. In het team werk je samen met de platform owner, één van de leads, developers, een solution consultant en ter ondersteuning een scrum master. Als Mendix developer bekijk je samen met het team en de business hoe de logistieke processen verbeterd kunnen worden en welke features hiervoor ontwikkelt moeten worden. 


Bij PostNL vind je een uitdagende Mendix omgeving, waar zowel de kwaliteit van de applicaties als de sociale waarden onderling hoog in het vaandel staan. Hier kan je jezelf verder ontwikkelen tot Senior Mendix Developer of Mendix Lead. Bij ons sta je er niet alleen voor, samen met je team, platform owner, een ervaren buddy of de PostNL Mendix Community heb je zelf invloed op je groeipad. Omdat we meerdere ontwikkelteams hebben, zullen we samen met jou bekijken welk team het de beste bij jou past als nieuwe PostNL’er. 

Wat breng jij mee?

Naast je enthousiasme voor Mendix low code toepassingen en het onderdeel willen zijn van PostNL, wil je jezelf graag verder ontwikkelen. Je wilt jouw opgedane ervaring inzetten binnen de Mendix omgeving van PostNL en meedenken over hoe wij met Mendix technologie de favoriete bezorger van Nederland blijven. 

Daarnaast heb je: 

  • Mendix Intermediate niveau of hoger door certificering en/of door werkervaring; 
  • Minimaal één jaar ervaring als Mendix developer en/of consultant; 
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.   

Wat bezorgen we jou?

Binnen PostNL krijg je veel vrijheid om je eigen carrière vorm te geven door opleiding en ontwikkeling en het organiseren van zaken die jij zelf belangrijk vindt. Naast de ondersteuning en begeleiding bij jouw persoonlijke groei, krijg je ook hulp vanuit verschillende IT-disciplines, de engineering community en krijg je ondersteuning van logistieke specialisten en collega’s met verschillende achtergronden. Met de platform owner bespreek je hoe jouw groeipad eruit ziet binnen PostNL en begeleiden we jou naar een hoger niveau. Samen maken we van PostNL een ‘tech company’. Onderdeel hiervan zijn ook de jaarlijkse IT Hackathon, bezoeken aan het Mendix kantoor en de engineering day. Bij PostNL werken we hybride: dit houdt in dat we werken vanuit huis combineren met werken vanaf kantoor.

Daarnaast ontvang je: 

  • Een salaris van € 3.544 tot € 5.629,08 (salarisschaal 10/11) op basis van 37 uur per week;   
  • Een werkweek van 32-37 uur met een gezonde ‘werk-privé’ balans; 
  • Goede arbeidsvoorwaarden waaronder een development laptop, telefoon, vakantiegeld, pensioen, winstdeling en thuiswerkvergoeding.   

Interesse? 
Ben je er klaar voor om mee te bouwen aan mission critical Mendix oplossingen en om van PostNL een tech organisatie te maken? Solliciteer dan als Mendix developer door het delen van je cv. Wil je eerst nog wat meer lezen over de nieuwe innovaties die PostNL levert met Mendix low-code? Lees dan dit artikel op de site van Mendix.


PostNL wil de favoriete bezorger zijn voor iedereen. Dus is ook iedereen welkom bij ons en maakt het niet uit waar je bent geboren, waar je in gelooft en van wie je houdt. Het gaat ons om jouw unieke talent. 

Other possibilities

werken-bij-postnl
Aanmelden tot en met

Integratie Engineer

IT / ICT

PostNL - Den Haag

Zorgen dat het complexe applicatie en IT landschap van PostNL keten breed op elkaar aansluit. Daarvoor zet je jouw analytisch skills en helicopterview in.

Integratie Engineer
werken-bij-postnl
Aanmelden tot en met

Mendix Developer/Consultant

IT / ICT

PostNL - Den Haag

"Werk samen met ons om van PostNL een 'logistical tech (driven) company' te maken door Mendix applicaties te bouwen voor onze kritieke logistieke processen".

Mendix Developer/Consultant
werken-bij-postnl
Aanmelden tot en met

Manager CX Data en Onderzoek

IT / ICT

PostNL - Den Haag

Zorgen voor klantgericht denken, zowel binnen de organisatie als naar buiten toe, leiding geven aan een zelfsturend en inhoudelijk sterk team van Data Analisten en Onderzoekers. En de verbindende factor zijn tussen de klantdata die door het team wordt onderzocht en gemeten en de rest van de organisatie als het gaat om delen, analyseren en interpreteren van Klant Data & onderzoek. Kortom: je bent de ambassadeur voor klantgericht denken. Dat vraagt om een data-jager met gevoel voor commercie en stakeholdermanagement en leiderschap.

Manager CX Data en Onderzoek